Teen nagels:
Voor de zomer maanden is de gel-polish op uw teennagels een mooie uitkomst. Ook kan er een reparatie van de grote teennagel uitgevoerd worden mocht deze afgebroken zijn of lelijk zijn kan dit met medische gel bijgewerkt worden.

Het is weer tijd voor de slippers en de temperaturen gaan weer omhoog, blote voeten tijd. Maar in het kader van een Wist je Dat……..
Ben jij iemand (net zoals ik voorheen) die zijn teennagels lakt en de lak vervolgens net zolang laat zitten tot het echt niet meer kan?
Of tot het helemaal is uitgegroeid?
Lekker makkelijk zou je zeggen. Dat klopt ………..

Ware het niet dat een gewone nagellak gemaakt is om niet langer dan 2 weken op je nagel te blijven zitten.
Na 2 weken gaat het product afbreken, wordt het broos en kan er lucht/vocht etc. onder komen, zonder dat je dit op het eerste gezicht ziet.
Schimmels zien hun kans schoon om eens lekker te gaan woekeren in dat heerlijke plekje tussen je nagellak en je nagel.

Een gel-polish mag trouwens ook niet langer dan 3 weken op je nagels blijven zitten, zonder het risico te lopen dat er van alles onder je lak nestelt. Eén van die schimmels is White Superficial Onychomycosis (WSO). Dat ziet eruit al witte , wolkachtige vlekjes op je nagel. Deze zijn er niet af te poetsen. Ga er ook niet aan vijlen, want je ademt de schimmel dan in en je beschadigt je nagel, waardoor de schimmel nog meer kans heeft om te hechten op je broze beschadigde nagel. Het enige wat je eraan kun doen is behandelen met een HFL solution spray en oliën met Dadi-oil.                     Je nagels verder met rust laten en pas weer nagellak of gel-polish aanbrengen als de vlekjes verdwenen zijn of uitgegroeid.                                                  Deze producten zijn beide verkrijgbaar bij Happystyling. Om er zeker van te zijn dat je, als het straks echt zomer wordt, weer gezonde teennagels te hebben. Want “Summer nails are made in the Winter”.
Indien u er zeker van wilt zijn of uw nagel een schimmel heeft is het mogelijk om de Fungi check bij mij uit te laten voeren.