Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in “gebruik” zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden.

Voor zowel mannen als vrouwen een aanrader!

Droge lucht, zon, temperatuurwisselingen, kranten of ander bedrukt papier, tuinieren, schoonmaak middelen e.d. plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicure behandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

Naast een manicure kunt u uw handen ook laten verwennen met een paraffine bad. De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna, door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel en glad. Zelfs een super droge huid wordt weer elastisch!
Paraffine baden stimuleren de doorbloeding van de handen en geven veel voedzame werkstoffen af aan de handen en nagels.

Vooral bij schrale handen en kloven zijn paraffine baden een echte must, de warmte kan bovendien reumatische klachten verminderen.

Er is ook nog een heerlijke  Dadi-Scrub  dit is een zijde zachte luxe scrub voor de verzorging van uw handen, voeten en lichaam.
Deze scrub heeft hetzelfde aroma als de heerlijke Dadi-oil.
Het verzacht de huid en voedt die met een superieure mix van olie, suiker en zeezout.

Een absolute aanrader smeer hierna de handen, voeten en lichaam heerlijk in met de Luxure Dadi Lotion.
Onmisbaar is ook de heerlijke Dadi-oil voor verzorging van uw natuurlijke nagels en nagelriemen.

image001