hotstone

Rugmassage:
Een heerlijke ontspannende rug massage van +/- 35min.
Zittende massage: Hoofd/nek/schouder/rug massage van +/- 20 min.
Hotstonemassage:
Een ontspannende hotstone massage voor het lichaam en geest. Een hot-stone massage is een ontspannende warmte massage, met warme stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. Deze vorm van massage heeft niets met erotiek te maken. De warmte en de druk van de stenen, dringt diep door tot in de spieren, er worden grote en kleine stenen gebruikt van ongeveer 45/50 graden.

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug, en helpt bij het ontspannen van het gehele lichaam. Voor het opheffen van blokkades en bevordering van het ontgiftigingsproces van het lichaam. Werkt uitstekend bij stress, spier- en gewrichtsklachten en bij een slechte doorbloeding. De Hot-Stone massage is voor Europa een nieuwe vorm van massage, hoewel deze vorm van massage al eeuwen oud is.

In de prehistorie werden al stenen gebruikt om ’s nachts warm te blijven. De oude Grieken en Romeinen gebruikten warme stenen voor het eerst in hun badhuizen om elkaar mee te masseren. Dit bleek goed te helpen bij spierpijn en blessures.

De stenen die voor de Hot-Stone massage gebruikt worden zijn over het algemeen lava of basaltstenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid ze houden daarom de warmte goed vast. De stenen komt uit rivierbeddingen of zee, in elk geval hebben ze hun vorm door de natuur gekregen en niet machinaal. Ze komen van schone en energierijke gebieden.

stone2Kortom een heerlijke ontspannende massage met een heerlijke olie naar keuze die u niet mag missen.    U  heeft de keuze uit alleen de achterzijde incl. voetenbad +/- 60 min of achter/voor zijde incl. voetenbad +/- 100 min.

De Hot-Stone massage draag bij aan:

* Een positief zelfherstel van het lichaam

* Afvoer van afvalstoffen * Het ontgiften en stimuleren van de organen * Verhoogt/activeert de bloedtoevoer naar het spierweefsel * Verhoogt/activeert het lymfestelsel * Stressverlichtend * Maakt blokkades los in het lichaam * Algehele ontspanning De Hot- Stone massage is geschikt voor: * Spierklachten * Rug en/of nekklachten * Een slechte doorbloeding * Algehele vermoeidheid * Hoofdpijn klachten * Ontspanning

Een Hot-Stone massage wordt afgeraden bij de volgende aandoeningen:

*Koorts
* Trombose
*Psoriasis
* Burn-out
* Ontsteking van de huid
* Besmettelijke huid aandoeningen

EEN HOTSTONE BEHANDELING IS ALTIJD OP EIGEN RISICO